Aangepast Speelgoed

Aangepast Speelgoed, sja waar kan jouw kind het beste mee spelen? Wat past bij jouw kind en als je het al vindt kan het ook nog eens onwijs duur zijn, misschien heb je zelf wel eens iets verzonnen wat perfect voor jouw kind was of weet je juist die ene goedkope handige site waar iedereen wel gebruik van zou willen maken. Deel in deze rubriek je tips.

“De echte ervaringsexperts zijn toch wel ouders.”

Wij bieden een kennisbank waar tips uit de praktijk voor en door en ouders verzameld worden en makkelijk terug te vinden zijn.

Een databank waar ouders, verzorgers en hulpverleners hun waardevolle tips kunnen delen. Heb jij een tip? Post deze bij het passende thema. Dit kun je doen door onderaan de pagina van het thema te schrijven in het vakje waar je een reactie kunt achterlaten. Wie weet help jij zo dé oplossing te vinden waar een ander zo naar op zoek is! Past je tip bij geen van de thema’s? Mail dan naar (info@metsabine.nl)

3 opmerkingen over “Aangepast Speelgoed”

  1. Wij hebben een loopauto bij Bol.com gekocht. De loopauto heeft een duwstang, een schommelplaat en een beugel rondom. De schommelplaat helpt bij evenwicht leren houden en spieren trainen, de beugel is zodat je kind niet valt. Zonder de schommelplaat is het dus een loopauto om de beenspieren te trainen en lopen te oefenen en ook de beugel en duwstang kunnen eraf. Bij ons zoontje van 2 een groot succes, nu krijgt ons hij een loophulp aangemeten, maar de quad wordt ook nog gebruikt.
    https://www.bol.com/nl/p/injusa-quad-loopauto-6-in-1/1004004013309940/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *