Hulpmiddellen

Er zijn zoveel verschillende hulpmiddelen, misschien heb je zelf wel eens iets verzonnen wat perfect voor jouw kind was of weet je juist die ene goedkope handige site waar iedereen wel gebruik van zou willen maken. Deel in deze rubriek je tips.

“De echte ervaringsexperts zijn toch wel ouders.”

Wij bieden een kennisbank waar tips uit de praktijk voor en door en ouders verzameld worden en makkelijk terug te vinden zijn.

Een databank waar ouders, verzorgers en hulpverleners hun waardevolle tips kunnen delen. Heb jij een tip? Post deze bij het passende thema. Dit kun je doen door onderaan de pagina van het thema te schrijven in het vakje waar je een reactie kunt achterlaten. Wie weet help jij zo dé oplossing te vinden waar een ander zo naar op zoek is! Past je tip bij geen van de thema’s? Mail dan naar (info@metsabine.nl)

*Dit zijn tips van ouders. Deze kennisbank is voor en door ouders opgesteld. Wij raden je aan om bij medische zaken contact op te nemen met een arts. 

 

3 opmerkingen over “Hulpmiddellen”

  1. Als je bij jouw kindje een saturatiemeter om het teentje moet doen. Kun je het beste een sokkenophouder kopen. Dan hoef je niet te plakken met leukoplast.

  2. http://www.wibigje.nl

    deze kwam ik toevallog tegen op facebook. zij maakt onder andere hele vrolijke ‘tjoepies’. rondjes van stof die je gebruikt om de sonde (in plaats van bijv. splitgaas) fijn voor kindjes met een sonde!
    verder maakt zij van alles voor ukkies, zoals slabbetjes en kroeltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *