Leren/onderwijs

Leren en onderwijs: Ieder kind leert op zijn/haar eigen manier. De een door heel veel te herhalen en door ervaring en dan ander door taakjes te doen. Geeft als ouder tips over het onderwerp leren en of onderwijs als je bijvoorbeeld weet waar je goede artikelen kunt vinden om thuis te gebruiken. Misschien heeft jouw kind wel op een manier iets bijzonders geleerd en zou je dat ook een ander willen aanraden. *

“De echte ervaringsexperts zijn toch wel ouders.”

Wij bieden een kennisbank waar tips uit de praktijk voor en door en ouders verzameld worden en makkelijk terug te vinden zijn.

Een databank waar ouders, verzorgers en hulpverleners hun waardevolle tips kunnen delen. Heb jij een tip? Post deze bij het passende thema. Dit kun je doen door onderaan de pagina van het thema te schrijven in het vakje waar je een reactie kunt achterlaten. Wie weet help jij zo dé oplossing te vinden waar een ander zo naar op zoek is! Past je tip bij geen van de thema’s? Mail dan naar (info@metsabine.nl)

* Dit zijn tips van ouders. Deze kennisbank is voor en door ouders opgesteld. Wij raden je aan om bij medische zaken contact op te nemen met een arts. 

1 dacht op “Leren/onderwijs”

 1. Eendoostaken

  De producten zij aanbieden zijn eendoostaken.
  Taken die gemaakt worden binnen het kader van een kunstof doosje.De taken hebben een duidelijk begin en een gesloten einde.Het materiaal is uniform, duurzaam, veilig en hygiënisch.De eendoostaken zijn zeer geschikt voor kinderen/jong volwassenen met autisme maar worden ook gebruikt binnen de kinderopvang, peuterspeelzalen, revalidatie en kinderen/volwassenen met beperkte visus.
  Eendoostaken zijn gericht op spelenderwijs ontwikkelen zonder prestatiedruk. Zij bieden een assortiment aan wat zich richt op diverse niveaus en (ontwikkelings)leeftijden.

  Eendoostaken worden vaak aangeboden aan een werktafel waaraan gewerkt wordt van links naar rechts volgens de TEACCH methodiek. Men leert de eendoostaken aan alvorens ze te integreren binnen de werktafel. Selecteer de passende eendoostaken bij de hulpvraag van het kind om zo efficient doelen te behalen.

  http://www.eendoostaken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *