Jij hebt vast al eens nagedacht over de kwaliteit binnen jouw bedrijf. Maar zie je door alle regels waar jij als ondernemer aan moet voldoen het zorgbos niet meer? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Want immers als ondernemer moet je nu alles zelf regelen.

Voel je je als zelfstandig ondernemer soms weleens alleen en zou je het niet veel leuker vinden om te kunnen sparren met collega’s over de voortgang van je bedrijf, of een super goed idee?

Dan is een abonnement op het ZZPOntzorgPakket de uitkomst voor jou. MetSabine is er voor jou, om je te ontzorgen zodat jij kan zorgen en wij brengen je in contact andere ondernemers in de zorg. Zo werken we samen aan kwaliteitszorg. Niet voor niets is het motto van de MetSabine Zorgwinkel:

Zorg verdient kwaliteit

MetSabine vindt dat er nog veel te verbeteren valt bij het leveren van kwaliteit. Om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen vinden wij het bundelen van de krachten van groot belang. Daarom is het ook mogelijk om samen te werken met andere bedrijven, waarbij je korting krijgt als je een ZZPOntzorgPakket bestelt. 

 

Waarom het "wat ik nog moet" mini ZZPOntzorgPakket? 

Wil jij:

 • Minder tijd besteden aan administratieve taken
 • Werken met een degelijk kwaliteitssysteem
 • Werken met een gebruiksvriendelijk elektronisch cliëntendossier
 • Niet meer bang zijn voor een controle van de gezondheidsinspectie
 • Je kans vergroten op het behalen van het HKZ-keurmerk
 • Keuze en korting uit verschillende juridische pakketten met belangrijke documenten voor jouw bedrijf
 • De mogelijkheid om met korting samen met een grafisch bedrijf,  jouw bedrijfsnaam te bedenken, een logo, huisstijl en een website te laten ontwikkelen 
 • Meer plezier in je werk

Lees dan vooral verder.

 

De Inspectie van de Gezondheidszorg stelt voor zelfstandig ondernemers:

Elke zorgaanbieder dient een kwaliteitssysteem te hebben opgesteld. De inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) verstaat onder het vastleggen van beleid, procedures en protocollen, als ook gegevens waarop, met een zekere frequentie, analyses en evaluaties uitgevoerd worden die nodig zijn voor de uitvoering van het kwaliteitsbeleid en het bereiken van de vastgestelde kwaliteitsdoelstellingen (Plan, Do, Check, Act – cyclus).

 

Een onderdeel van het ZZPOntzorgPakket is ZilliZ. Dit is de perfecte tool waarmee je werkt via de Plan, Do, Check, Act – clyclus. Werk je via dit systeem heb je als ZZP’er heb je een veel grotere kans om in aanmerking te komen voor het HKZ-keurmerk. Bovendien is het zo dat als je een controle krijgt je met het ZZPOntzorgPakket het grootste deel op orde hebt.

MetSabine is er om jou te ondersteunen zodat jij binnen een zo kort mogelijke termijn de beste kwaliteit kan leveren in de zorg. Dit doen wij door jou te helpen digitaal te gaan en op een efficiënte manier te communiceren met ouders/mantelzorgers en collega’s. Zo helpen we jou om krachten te bundelen om jezelf te versterken in dat wat je doet en te werken met een helder en overzichtelijk plan, waarbij alles snel terug te vinden is.


Het “wat ik nog moet” Mini ZZPOntzorgPakket op een rij

Je ontvangt maandelijks in je abonnement:

 

 1. Het werken met ZilliZ en zo maak je gebruik van het Plan, Do, Check en Act cyclus.
 2. Je lift ook mee op het kwaliteitshandboek.
 3. Word je regelmatig uitgenodigd om met andere zelfstandig ondernemers intervisie te onderhouden.
 4. Ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste updates via het intranet zoals de nieuwste seminars en congressen die wellicht interessant voor je zijn.
 5. Krijg je toegang tot de besloten Facebook groepen “Kwaliteit en zorg voor bijzondere mensen” waar je kan netwerken, sparren, inspireren en geïnspireerd worden.

 

 Je betaalt voor dit pakket:

Eenmalige instapkosten* € 121,
  0 –   5 zorgvragers per maand €   30,25,–
  5 – 10 zorgvragers per maand €   48,40,–
10 – 15 zorgvragers per maand €   66,55,–

(*Wij rekenen eenmalige instapkosten voor het aanmaken van je abonnement. De kosten zijn inclusief 21 % BTW)

Bestel je pakket!

Het "wat ik nog moet" Mini ZZPOntzorgPakket

 

Contact & vragen

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Je kunt eventueel nog een online afspraak maken, waarbij je een meer uitleg krijgt over de verschillende Pakketten. Je kunt dan ook de inhoudt van het Electronisch Cliënten Dossier zien.

Mail voor meer informatie naar info@metsabine.nl.