Wegwijs in wet- en regelgeving

ZZP-er in de Zorg, OntzorgPakket doen!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jolanda van der Laan Samen met Jo(u)

ZZP-er in de zorg: het OntzorgPakket haalt veel zorgen weg! Het pakket zorgt ervoor dat je voldoet aan de eisen.  Voor een ZZP-er in de zorg wordt er aardig wat werk ontnomen en Sabine zorgt ervoor dat alles op orde komt en met de dingen die je zelf moet doe. Ze helpt  je ook nog op weg. Ook is er een besloten Facebook groep voor alle deelnemers van het pakket. Hierin kan je als je vastloopt je vraag neerzetten en vaak heel snel antwoord van 1 van de leden.
Daarbij ook nog ZilliZ. Een prachtig systeem om alle gegevens en rapportage van je cliënten in bij te houden. Ook hierbij ondersteunt Sabine je. Kom je ergens niet uit… Sabine staat voor je klaar!
Geen zorgen meer met het Ontzorgpakket!

Het OntzorgPakket bevordert mijn deskundigheid

Lillian Lie Atjam Romshali Oranje Zorg

Als starter stond ik nog helemaal aan het begin van het ondernemen. Wanneer het gaat om wet- en regelgeving was ik de kluts kwijt. Ik ben super tevreden over het OntzorgPakket. Ik kreeg direct een training aangeboden, waardoor ik inzicht kreeg wat ik als zorgondernemer nodig heb voor mijn bedrijf. De training heeft mijn deskundigheid bevorderd. 

Ik zou OntzorgPakket ieder moment weer aanschaffen; tijdens de intervisie met andere ondernemers kon ik mijn knelpunten bespreken, kreeg oplossingen aangedragen en ik kon ideeën uitwisselen. Daarnaast kwamen er nog veel Tips en Tops voorbij. 

Het kwaliteitsmanagementsysteem in het OntzorgPakket zorgt ervoor dat ik mijn beroep kan uitoefenen vanuit kwaliteit. Waarbij het elektronisch cliëntendossier, ZilliZ, erg handig is. De technologie staat niet stil en ZilliZ, blijft vernieuwen. 

Sabine maakt tijd voor haar klanten, houd ze scherp en verliest ze niet uit het oog. Op de momenten dat je haar nodig hebt, dan is ze er voor je en geeft ze duidelijk uitleg. 

Samenwerken, Sabine is de aangewezen persoon.