Waarom ontzorging van ondernemer in de zorg? 

Waarbij een aantal zich echt goed voorbereid op het ondernemerschap, zijn velen toch niet goed voorgelicht zijn bij de start van de onderneming. Na een tijd valt werken als ondernemer op die manier het vies tegen. Je komt erachter dat het opstellen van een beleid niet echt je ding is. Van marketing heb je weinig kaas gegeten.

 

Het liefst wil je gewoon zorgverlenen, je aandacht besteden aan je cliënten. Je krijgt nergens de juiste informatie aangereikt of de informatie die je vindt verschilt erg van elkaar. Je ziet door de bomen het bos niet meer in de zorgregelgeving. 

 

Als zzp'er in de zorg of als kleine zorgorganisatie die binnen de Wet Kwaliteiten en Klachten en Geschillenzorg (WKKGZ) valt, moet je echter wel voldoen deze regelgeving en kwaliteitseisen.

 

Het bekende resultaat: je besteedt veel tijd aan de zorg die je moet verlenen, je werkt een aantal dubbele diensten, je gezin wil graag ook jouw tijd en dan valt er bijvoorbeeld een klant uit. Je hebt nu te weinig klanten of je vindt klanten die niet bij jou passen. Je hebt veel stress, want je moet nog zoveel doen om te voldoen aan de wet- en regelgeving en dan straks misschien aan dat 'verplichte' keurmerk .

 

Maar wanneer ga je dan eindelijk aan je onderneming te werken? En niet te vergeten: de kwaliteitszorg verlenen die jouw cliënten verdienen?

 

Daarvoor is het MetSabine OntzorgPakket hier.

Missie geeft bestaansrecht

Het OntzorgPakket voor meer kwaliteit in de zorg

Het hoeft geen probleem te zijn: een beleid voor je zorgonderneming opstellen dat werkt vanuit kwaliteit. Om te werken met een kwaliteitzorgsysteem, en zo te voldoen aan alle eisen en regelgeving zoals het mijnkeurmerk of kiwa keurmerk.

Een bedrijfsbeleid vanuit kwaliteit zorgt ervoor dat je voldoende tijd kunt besteden aan je cliënten, wat je zo graag doet.

Je cliënten zullen dit ook terug zien tijden de zorg die je verleent en bij alles wat je uitdraagt.

 

Geen stress meer. En dat is niet alleen leuker voor je cliënten. Ook voor jou.

 

 

 

 

 

Gun jezelf de passie voor het zorg verlenen en laat jezelf ontzorgen

Hallo, ik ben Sabine Klykens

Ik ben Sabine. 10 jaar ervaring als secretaresse, senior secretaresse en officemanager. Ik heb altijd al geweten dat zorgen voor mij weggelegd was zo ook ondernemen. Inmiddels al 12 jaar zorgprofessional én 3 jaar ondernemer in hart en nieren. Wat ik vaak tegenkom bij andere ondernemers in de zorg is dat zij stoeien met de tijd waarin in zij zorg verlenen en de tijd die zij hebben om te voldoen aan alle regels en kwaliteitseisen.

Ik weet dat dit anders kan. 

 

Een daarom besloot ik ander ondernemers te ondersteunen.

 

 

 

OntzorgPakket

Hét Pakket voor ondernemers,

 die zorg willen verlenen vanuit het hart, 

en ondernemen vanuit kwaliteit

Hoe hoog is jouw kwaliteit van zorg? Laat je ontzorgen.

Overzicht van de verschillende OntzorgPakketten

Het OntzorgPakket: voor een hogere zorgstandaard

 

Als zelfstandige in de zorg heb je een hoop te regelen. Je houdt van je werk en je wilt je werk goed doen. Maar de tijd die je hebt, besteed je waarschijnlijk liever aan een cliënt dan aan de administratie. Daarom maakte MetSabine het ontzorgpakket, voor alle kleine zorgondernemers met 1 tot maximaal 15 cliënten.

 

 

 

Hiermee heb je toegang tot allerlei handige documenten en diensten die je ontzorgen op administratief en wettelijk terrein. Daarnaast is het ontzorgpakket is een bundeling van krachten.

 

 

 

Maar het ontzorgpakket is meer! Het is ook een bundeling van krachten. Via een besloten Facebookgroep sta je in contact met vakgenoten en blijf je op de hoogte van veranderingen in de branche en in wet- en regelgeving. Ook kun je gebruikmaken van online intervisie en diverse dienstverleners.

 

Door de basiselementen in het ontzorgpakket start je met een reis naar kwaliteit van zorg in je onderneming en een hogere zorgstandaard, waarbij je veel tijd bespaart op het zelf schrijven van protocollen en het inrichten van jekwaliteitzorgsysteem, om snel aan de eisen en keurmerken van de overheid voldoen. 

Een zorg minder.


 

Maak een afspraak

 

Het OntzorgPakket pakket is geschikt voor elke zorgondernemer die: 


  1.  Wil voldoen aan de wetgeving en/of keurmerken, waaronder het Kiwa keurmerk, en die vanuit ondernemersbeleid 
kwaliteit van zorg wil leveren en vanuit ondernemersbeleid kwaliteit leveren


2. Onder de WKKGZ valt en maximaal 15 cliënten verzorgt
Wil je goede en snelle stappen maken naar een visie op zorg en je kwaliteit van zorg verbeteren?


Vraag dan een gesprek aan om te kijken of we een goede match hebben en
het OntzorgPakket je onderneming een boost kan geven.


Vraag een gesprek aan