Het OntzorgPakket

Als zelfstandige in de zorg heb je een hoop te regelen. Van kwaliteitsmanagementsysteem tot klachtenregeling. En wat dacht je van een goed beveiligd cliëntdossier? Aan de Belastingdienst moet je laten zien dat je reclame maakt en voldoende opdrachtgevers hebt. En dan ook nog de algemene voorwaarden en privacyverklaring…

Zie je door alle regels het bos nog? Het is soms een heel gepuzzel. Je houdt van je werk en je wilt je werk goed doen. Maar de tijd die je hebt, besteed je waarschijnlijk liever aan een cliënt dan aan de administratie. Daarom maakte MetSabine het ontzorgpakket, voor alle kleine zorgondernemers met 1 tot maximaal 15 cliënten.

Maar het ontzorgpakket is meer! Het is ook een bundeling van krachten. Via een besloten Facebookgroep sta je in contact met vakgenoten en blijf je op de hoogte van veranderingen in de branche en in wet- en regelgeving. Ook kun je gebruikmaken van online intervisie en diverse dienstverleners.

Het ontzorgpakket is opgebouwd uit een aantal vaste elementen die jou ondersteunen in je werk:

  • Het gebruik van een eenvoudig en goed beveiligd elektronisch cliëntdossier (inclusief alle benodigde documenten voor je zorgdossier);
  • Toegang tot een kwaliteitsmanagementsysteem (handboek dat je helpt HKZ-proof te worden);
  • Maandelijks online intervisie met andere zorgondernemers (belangrijk voor je kwaliteitsregister);
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep (vragen stellen, successen delen, up-to-date blijven).
  • Korting op producten en diensten bij aangesloten ondernemers (bijvoorbeeld het opmaken van een huisstijl of een website, secretariële diensten, algemene voorwaarden).

Daarnaast kun je gebruikmaken van een juridische ondersteuning en een grafische ondersteuning, afhankelijk van je wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?
Je betaalt eenmalig instapkosten (afhankelijk van welk pakket je kiest: basis, extra, plus of gold) plus een vast bedrag per maand, afhankelijk van het aantal cliënten waar je voor zorgt.

Kosten OntzorgPakket: 
(prijzen zijn incl. BTW)

Eenmalige instapkosten bij het basis pakket € 92,–*

00-05 cliënten € 36,30
05-10 cliënten € 52,54
10-15 cliënten € 66,55

(* Deze kosten zijn voor het instappen in het abonnement. Kosten voor de juridische documenten en het grafisch pakket zijn hierin nog niet inbegrepen. Wil je het Pakket bestellen neem dan contact op voor de huidige prijzen incl. de geldende kortingen. Alle prijzen zijn inclusief BTW) 

Jij levert kwaliteit in de zorg. Met het ontzorgpakket kun je erop vertrouwen dat die kwaliteit is vastgelegd en dat je voldoet aan de wet- en regelgeving. Een hele zorg minder!

Contact & vragen

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen of interesse in een van de pakketten? (Je kunt eventueel nog een online afspraak maken, waarbij je een meer uitleg krijgt over de verschillende pakketten. Je kunt dan ook de inhoud van het Electronisch Cliënten Dossier zien.)

Mail voor meer informatie of voor het aanvragen van het pakket naar info@metsabine.nl.