Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zorgwinkel MetSabine
Average rating:  
 7 reviews
by Nadia Ouhani on Zorgwinkel MetSabine
OntZorgpakket ideaal

En of het mij ontzorg, ja dat zeker. Het ontzorgpakket zorgt ervoor dat ik voldoet aan de eisen die van me verwacht wordt. De meeste documenten die ik nodig heb zijn hier te vinden. Sabine zorgt ervoor dat ik bij blijf met de nieuwe ontwikkeling en zorgt ervoor dat ik geen enkele informatie mis loop. Mijn grootste zorg was ook dat mijn zaken niet goed geregeld zijn, maar gelukkig kan ik met al mijn vragen bij Sabine terecht, ook heeft ze hiervoor een besloten groep op Facebook aangemaakt om collegiaal in gesprek te gaan. Ik ben blij met mijn keuze voor Sabine

by Jolanda van der Laan on Zorgwinkel MetSabine
Zzp-er zonder zorgen!

Het zzp ontzorgpakket haalt veel zorgen weg! Het pakket zorgt ervoor dat je voldoet aan de eisen. Er word je aardig wat werk ontnomen en Sabine zorgt ervoor dat alles op orde komt en met de dingen die je zelf moet doen helpt ze je ook nog op weg. Ook is er een besloten Facebook groep voor alle deelnemers van het pakket. Hierin kan je als je vastloopt je vraag neerzetten en vaak heel snel antwoord van 1 van de leden.
Daarbij ook nog zilliz. Een prachtig systeem om alle gegevens en rapportage van je cliënten in bij te houden. Ook hierbij ondersteunt Sabine je. Kom je ergens niet uit... Sabine staat voor je klaar!
Geen zorgen meer met het ZZP ontzorgpakket!

by Mariska on Zorgwinkel MetSabine
Blij met het ZZPOntzorgpakket

Sabine is erg goed in regelzaken. Ze is grondig in haar onderzoek en ik weet zeker dat ik nu de juiste dingen regel. Ze moppert niet als ik weer erg traag reageer of het belang  van een administratieve regel niet zie. Het pakket is al behoorlijk compleet. Sabine staat altijd open voor aanvulling en samenwerking.

Ik ben erg blij dat Ik mijzelf het ontzorgpakket gun. Want het doet wat het zegt: ontzorgen

by Moniek on Zorgwinkel MetSabine
Een must!

Een digitaal pakket is niet iets wat je moet overwegen, het is een vereiste om als zelfstandig ondernemer in de zorg te gaan werken. Je laat hiermee zien dat je zorg levert zoals de zorgverzekering dat verlangt. Laat zien dat je serieus genomen moet worden als ondernemer en ga aan de slag! Het ZZPOntzorgpakket biedt alles wat je daarbij nodig hebt op een privacywet waardige manier te werken. Alleen kun je dit niet, samen wel!

by Danielle van rosmalen on Zorgwinkel MetSabine
Ontzorgpakket

Het ontzorgpakket is een fijn en betaalbaar initiatief, zowel het ecd systeem ZilliZ alsmede het kwaliteitspakket met tools en tricks is duidelijk, met vragen kunnen we altijd terecht bij Sabine en voor nieuwe input staat zij open. Ze is een gedreven persoonlijkheid, zij gaat alleen voor de beste kwaliteit van zorg voor haar kindjes en leden, TOPPIE!!!!

by Lein Roelofsen on Zorgwinkel MetSabine
Zorgzaam & betrokken

Als moeder van kinderen met zorg heb ik regelmatig contact met Sabine. Ik ken haar als een zeer betrokken, oplossingsgerichte en zorgzame zorgverlener en sparringpartner. Maar wat haar zo bijzonder maakt is haar inlevingsvermogen in de kinderen. Door zich zo goed te kunnen verplaatsen in de kinderen ziet zij snel wat er nodig is, anders kan of waarop ingespeeld kan worden. Bovenal verleent zij alle zorg met enorm veel toewijding en liefde. De zorggenen zitten in haar DNA en dat merk je!

by Ginger Fernandes on Zorgwinkel MetSabine

Ik ken Sabine vanuit een samenwerking. Sabine is een persoon met haar hart op de juiste plaats. Zij beschikt over diverse kwaliteiten waardoor zij snel in kaart heeft waar de pijnpunten zitten. Doordat Sabine oplossingsgericht denkt en handelt is zij in staat vooruit strevend te werk te gaan. De passie in haar werk weet zij over te geven aan anderen. Dat is wat Sabine voor mij bijzonder maakt.