In 2017 startte Sabine als zelfstandig ondernemer met MetSabine Begeleiding & Zorg en kwam er al snel achter dat er nog veel onduidelijk is in het land van de kinderzorg.

Sabine vertelt: “Tijdens mijn werk als verzorgende en begeleider van kinderen met een handicap merkte ik dat er veel ouders zijn die het gevoel hebben dat ze iedere keer het wiel opnieuw moeten uitvinden met betrekking tot de zorg voor hun bijzondere kind.”
Haar conclusie is was dan ook dat er nog veel ruimte is voor verbetering in de kinderzorg en begeleiding van ouders, verzorgers en hulpverleners. Zo ontstond Zorgwinkel MetSabine. Omdat ouders, verzorgers en hulpverleners samen MetSabine de best passende zorg van de hoogste kwaliteit kunnen bieden. 


MetSabine begeleid en ondersteund ouders, verzorgers en hulpverleners maar brengt ze ook bij elkaar. Sabine vertelt verder: “De MetSabine Zorgwinkel moest een plek gaan worden waar nuttige kennis en ondersteuning te vinden is. Tips uit de praktijk bijvoorbeeld zijn zo waardevol maar vaak lastig (terug) te vinden. In mijn dromen voorafgaand aan de realisatie van de MetSabine Zorgwinkel zag ik een kennisbank met waardevolle tips voor me, workshops voor ouders en verzorgers van een bijzonder kind, een online ontmoetingsplek waar professionals met elkaar kunnen sparren en een virtuele ‘huiskamer’ waar ouders een horend oor voor elkaar kunnen zijn. Als zelfstandig ondernemer in de zorg mis je weleens een klankbord en ik wilde dat graag bieden. Als ouders van een bijzonder kind is het zo fijn om af en toe van gedachte te wisselen met andere ouders waar je niet alles aan hoeft uit te leggen. Krachten bundelen, elkaar versterken en ontzorgen. Dat is mijn droom voor de MetSabine Zorgwinkel.”

Sabine doet haar werk met passie, inlevingsvermogen en is altijd op zoek naar hoe zij kan helpen de zorg voor alle partijen te verbeteren. Zij behaalde de diploma’s Verzorgende IG en persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg en heeft inmiddels al een grote schat aan werkervaring. Heb je tips, ideeën of zie je een samenwerking voor je met Zorgwinkel MetSabine?

Twijfel dan niet en neem contact op via info@metsabine.nl