Snoezelen

Snoezelen: Snoezelen kan rust en ontspanning geven. Er zijn zoveel manieren om te aan te bieden. Het jij dé tip?

“De echte ervaringsexperts zijn toch wel ouders.”

Wij bieden een kennisbank waar tips uit de praktijk voor en door en ouders verzameld worden en makkelijk terug te vinden zijn.

Een databank waar ouders, verzorgers en hulpverleners hun waardevolle tips kunnen delen. Heb jij een tip? Post deze bij het passende thema. Dit kun je doen door onderaan de pagina van het thema te schrijven in het vakje waar je een reactie kunt achterlaten. Wie weet help jij zo dé oplossing te vinden waar een ander zo naar op zoek is! Past je tip bij geen van de thema’s? Mail dan naar (info@metsabine.nl)

* Dit zijn tips van ouders. Deze kennisbank is voor en door ouders opgesteld. Wij raden je aan om bij medische zaken contact op te nemen met een arts. 

3 opmerkingen over “Snoezelen”

  1. Een goedkope lavalamp van de Action en een zitzak doet al wonderen. Bij de blokker of speelgoedwinkel nep visjes op batterijen dan in een bak water.

  2. om een snoezelkamer te maken hoef je niet bij de speciale “dure” zaken je spullen te kopen. een bubbelbuis is ook online of via een lampenwinkel veel goedkoper.
    de hornbach heeft leuke muurstickers met reliëf en mooie led lichtslangen die op verschillende kleuren en standen kunnen.
    bij zaken als action koop je goedkoop verschillende leuke luchtjes. ook een geurverspreider koop je op verschillende plaatsen goedkoop. we hebben ook nog een hangmat bij xenos in onze snoezel hangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *