Uitjes

Erop uit: Het valt soms al niet mee om eens met het gezin een dagje erop uit de gaan. Voordat je misschien alleen al weg bent ben je al wel even bezig. Wat moet er mee en wat zijn nu leuke tips voor het hele gezin? Deel je tips!

“De echte ervaringsexperts zijn toch wel ouders.”

Wij bieden een kennisbank waar tips uit de praktijk voor en door en ouders verzameld worden en makkelijk terug te vinden zijn.

Een databank waar ouders, verzorgers en hulpverleners hun waardevolle tips kunnen delen. Heb jij een tip? Post deze bij het passende thema. Dit kun je doen door onderaan de pagina van het thema te schrijven in het vakje waar je een reactie kunt achterlaten. Wie weet help jij zo dé oplossing te vinden waar een ander zo naar op zoek is! Past je tip bij geen van de thema’s? Mail dan naar (info@metsabine.nl)

5 opmerkingen over “Uitjes”

  1. Voor mensen die graag met hun kind naar een (pret)park gaan.
    Bij je huisarts of behandelend arts kun je een verklaring krijgen zodat je niet met je kind in de lange rij hoeft te staan voor een attractie.
    Deze verklaring is niet alleen voor rolstoelgebonden kinderen maar ook voor kinderen met gedragsproblemen of problemen in de prikkelverwerking.

  2. snoezelcentrum in Amsterdam is erg leuk.

    als je kijkt op de site van de speeltuinbende kun je zien in welke speeltuinen je ook goed mee kan spelen met een beperking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *